Чашка кави

Дарина Полевая
На столі стояла чашка кави
Вона остила, як і ти
І немає більше справи
Очі зелені та пусті
Вона вже більше не ридала
Так просто відпустила біль
Вона вже просто не чекала
І в голові лише той хміль
Це просто осінь
- ще одна
Холодна осінь
- там зима
Холодна чашка кави
І серце на шмаття
Такі серйозні сльози
І номер навмання.
На столі стояла чашка кави
Історія написана на " Ви"
А ви її чекали?
Самотню осінь
-ще одну.