Коли в тебе на серцi смуток!

Тарас Басюк
Коли в тебе на серці смуток
І ніби виходу нема
Звернись до Бога про спокуту
Гріхів, яких у тебе тьма

Ти помолись до Бога щиро
В ім’я Ісуса нашого Христа
І попроси для людства миру
Хай світом править «Доброта»

Тоді спадуть з душі кайдани
І звільнять шлях для каяття
Загояться душевні рани
Коханням сповниться життя!