парус

Степаненко Василь
*

Як тільки вітерець подме,
Ряхтить
На небокраї, наче ніж, вітрило.
Безбожно крає крам
Безмежно  голубий.

*
Как только ветерок подует,
Блестит
На горизонте, словно нож, парус.
Безбожно режет ткань
Бесконечно голубую.