Сходство

Принцалександр
В Израиле евреев много молодых с лицом, как у Христа.
В случайности не верю я, как видно сходство это не спроста ...
================
In Israel, many young Jews by looks are Christ alike
In randomness I do not believe,  this similarity is not without the reason