Чи згада ш ти?

Яна Сыса
Чи згадаєш ти мене через багато років?
Чи згадаєш ті моменти подружні?
У майбутнє ми зробили чимало кроків,
Залишивши між собою стосунки дружні .

А чи згадаєш ті подарунки,
Що на річниці шлюбу дарувала?
А чи згадаєш ніжні поцілунки ,
З отими губами,що пристрасно кохали ?

А пам'ятаєш наше преше свято?
А як обітниці давали?
І що ж із цим всим стало?
Невже була якась вистава?

Залишу ці дурнуваті питання
Схоже, не згадаєш, забув, скоріше ти
Закінчу безглузді хвилювання
І викину в сміття твої листи.

Пройшло немало років...
Та все ж на згадку ти дещо залишив.
"До щастя лише декілька кроків"
Слова ці немов до серця пришив.

"Життя подружнє, стосунки дружні"
Нехай це буде темою поем,
Ми до останнього тримались мужньо
І шепотіли один одному je t'aime