Молитва

Шуманн Алёна
Живу я твердою надією
На те, що Бог мене сцілить,
Хочу служити Йому вірою,
Як батька рідного любить.


Нехай пробачить мені Боженька
Усі гріхи мої земні,
Спокою дасть душі стривоженій,
Щоб в радості минали дні.


Не маю добрих діл я за собою
І віра моя поки що мала,
Та зглянься, Господи, Ти  наді мною
Хай грішна, але ж я донька Твоя.