Рук, усмешка, вусны...

Оксана Ярошенок
Рукі, усмешка, вусны,
Позірку цеплыня.
Дотык, такі спакусны -
Вось ён - пачатак дня.
Вечарам, ноччу, ранкам
Побач са мною ты.
Лёсу скажу я дзякуй.
хай будзе так заўжды.