Дах у небi

Виктор Малороссов
Від втрати розуму ніхто не застрахований.
А дехто навіть бачить сни без голови...
Такі веселощі - доволі ризиковані,
Це, як сокиру в воду кинути - пливи!

Життя стає таким похмурим і скуйовдженим.
Пророцтва майя на партер наводять жах.
У трансі "кролики" - з тремтінням ждуть продовження.
Уже не їде, а злітає в небо дах!



    1.08.2012р.