Мiй любий Друже!

Василенко Саша
Жені Шевченко

Потоку рік могутніх тобі, Друже!
Сили вогню твоїй юній душі!
Тепла його у твому серці, Друже!
І деякі мої тобі вірші...

Знайомство наше лишень почалось.
Тепло твоє вже тавром в серці зосталось.
Любові твої вод не мало розлилось,
Тож напувайся від моїх, так повелось!


Так повелось, що слово має силу,
На цій Землі Бог мені її дав.
Так повелось, що я ціню в тобі Людину!
На цій Землі тепло ще зосталось...
Допоки живі ще такі, як ти!
Мій любий Друже!

26 липня 2012р.
P.S. Зображення із Інтернету