Колыбельная от дедушки

Александр Афонин 4
                Моїй онучці Катрусі
                присвячується...

Спи, моя онучко, спи, моя маленька!
Сонечко сховалось в лісі за вікном.
Міцно стули вічки, ти моє серденько,
Щоб скоріш зустрітись із солодким сном.

Сон з тобою поруч, легкий - як пір'інка,
Зігріває ніжно подихом своїм.
Пісню колискову для тебе,  дитинко,
Зараз він співає голосом ... моім.

Дідусева пісня - то велика сила,
В ній любов і ласка, і душа моя...
Спи, моя рідненька, найдорожча, мила!
Хай щаслива буде доленька твоя...