Dikia soy 04. 06. 12

Анна Косогова
ENA ONEIRO MAKRYNO.
PWS SE’SENA NA FTASW, ZWH MOY.
DEN XREIAZOMAI KI’OYRANO,
AN DEN EISAI ESY MAZI MOY.
TO’XW NIWSEI GIA PRWTH FORA,
MPHKA MES'THS AGAPHS PAGIDA.
ERWTEYTHKA FOVERA.
KAI TO MONO POY EXW  – ELPIDA.
KSERW OTI POLLES PROSPATHOYN
NA TRAVHKSOYNE PROSOXH SOY.
MONO PES AN EKEINES MPOROYN
O’TI EGW THELW NA SOY XARISOYN.
TWRA THELW NA KSEREIS ESY
POSO ADYNATH EIMAI MPROSTA SOY,
POSO AFYLAKTH KI’EILHKRINH
NA TOLMHSW NA LEW “DIKIA SOY”