три спроби для прощання

Словолюбка
слів твоїх гострі лікті товкли під ребра
в кожному з міст я чутлива чужинка чуєш
дні мої чорні кішки гепарди зебри
гірко коли вже байдуже з ким ти ночуєш

львів рятувальне коло на шию шиє
шості трамваї мені ніби плач-палати
спроб для прощання? trois only three чи trzy є
думаєш вистачить щоб перестати палати?