Звонок из прошлого

Голубева Нина
  ЗВОНОК ИЗ ПРОШЛОГО

Звонок из прошлого… и боль
Сжав горло, сорвала дыханье…
И в сердце жгучее отчаянье…
В живую рану сердца – соль.

Кому же нужен твой звонок?
Тебя утешит он?  Как странно…
Обидно... боль так несказанна.
А на душе моей замок.


                Вера Кухарук
                http://www.stihi.ru/2012/07/06/3279

 ДЗВIНОК З МИНУЛОГО

Дзвінок з минулого... мiй біль
Здушив за горло... дихать нічим...
І болісний у серці відчай...
На живу рану  в серці — сіль.

Кому потрібен цей дзвінок?
Невже тебе він  втішить? Дивно...
Ця мука серед ночі...  кривдно.
У мене на душі замок.