Сегодня быть Дон Кихотом Украинская сатирическая м

Станислав Буряченко
З ПОЕТИЧНОГО ЗБІРНИКА СТАНІСЛАВА БУРЯЧЕНКА «ЗЕМНІ ДОЛОНІ»

МІНІАТЮРИ.

РУБРИКА «У СВІТІ ТВАРИН, ПТАХІВ І ПЛАЗУНІВ…»

СЬОГОДНІ БУТИ ДОН КІХОТОМ

Сьогодні бути Дон Кіхотом –
Собі лиш завдавати клопоту.
І все ж я вірю
В доброту й порядність,
Хоч дехто в цьому
І вбачає мою слабість.

                Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва