Колорадо Стрит Бридж Пасадена

Женя Кондратенко
КОЛОРАДО СТРІТ БРІДЖ (ПАСАДЕНА)

-Ало?
-Ало! Слухай...Пам’ятай, що я завжди любитиму тебе!
Бувай!

Стрибати з мостів
Без мотузки
Так, у наступне життя

Вітер літа, прохолоди
Свободи
Волі…до життя

Але іншого, наступного
Щасливого, не мутного
Такого, щоб цього разу до кінця

Щасливого й довгого
З тобою, мої ноги
Не підведіть мене, ведіть до кінця

Мені так сумно
Поцілуй мене та йди
Мене тут більш нічого не тримає
Я хочу дати знати – ти
Найліпше з того, що я втрачаю
Мені так сумно

Я відчуваю себе на всі сто
Хай всередині мене багаття, що гасне
Але побуде ще трохи воно
Головне, щоб я встигнув вчасно

Сказати, що було, що є
Потримати за руку, вибач
Але так треба, треба це все
Закінчується літо, а з ним зникають й всі мрії

Стрибати з бескеття
Без мотузки
Так, у наступне життя

Світитися електрикою
Троянди пелюстки
З узвишшя стрибати
У позі Христа

Мені здається сумуватиму вічно
Як зорі за сонцем, як самогубець за життям
Але обіцяй, що все буде ліпше
З тобою без мене,
Тоді теж саме пообіцяю і я

...
- Ало?