Гадюка... Украинская сатирическая миниатюра

Станислав Буряченко
З ПОЕТИЧНОГО ЗБІРНИКА СТАНІСЛАВА БУРЯЧЕНКА «ЗЕМНІ ДОЛОНІ»

МІНІАТЮРИ.

РУБРИКА «У СВІТІ ТВАРИН, ПТАХІВ І ПЛАЗУНІВ…»


ГАДЮКА.

Звивається між трав
і злісно все сичить:
- Чом світ не миша,
щоб його вжалить.


                Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва