Так, плин життя марнуe i гнiтить...

Лариса Лорнет
Так, плин життя марнує і гнітить.
Хай боронить коротку мить надія.
Нестримність духу  всесвітом летить
До осяйної заповіді, мрії...
Терновий шлях трояндових гірлянд
Не обіцяє легкої нагоди.
Мені б ще трохи  далей від веранд,
Мені б сміттям не впасти в огороди.
Дитя моє, я так тебе люблю…
Мій скарб, моя найвища нагорода,
Учись, щоб не зітхати на золу
Живи талантом, він один - свобода…