Твiй 8-й клас далеко не зразковий

Клавдия Дмитрив
Твій  8-й клас  далеко  не  зразковий,
Там  діти  простих  вихідців  з  села.
Та   класний керівник   Ти  в   цих   дітей   чудовий
Й  прибрати  їх  до  рук  зуміла  і змогла.

Там  є такі, що  іншими  не  стануть,
Бо  вдома  їх  культури  не  навчать.
А  є  такі, що  діставали  й  ще  не  раз  дістануть
І  вдома  про  це , звісно  ,про мовчать.

Хтось  поведінку  зрозуміє   свою  одразу
І  змінюватись  стане  хоч  чуть-чуть.
Але  від  інших  Ти  почуєш   ще  й  образу
Й  батьки  їм  наганяя   не  дадуть.

Мій  Ростик  теж  не  Ангел  серед  інших…
Він  язикатий, але  щирий  у  душі.
Він  може  щось  сказати …так….між  іншим…..
А   речі  видає…в  тому  числ  й  смішні.

Ві н може з  апросто  урок  якийсь  зірвати
І  за  собою  кла  с він  поведе.
Та  знає, що  про  все  я   буду   знати
І  жоден  вибрик  так  безслідно  не  пройде.

Тому  пробач   мене  за  мого   розбишаку,
Приймай   його   таким,  яким   він   є.
Бо   поведінку   кожен   раз   показує  всіляку
І   знаю   точно,  що   й   тебе   він   дістає.


             18.04 2012