Хай доця одужуэ швидко

Клавдия Дмитрив
Хай доця одужує швидко,
Хай сили до неї прийдуть,
А недуга й хвороба,що зараз з"явились,
Хай назавжди від неї підуть!!!

Хай Бог допоможе Альонці
Недугу й хворобу здолати,
Й хай усмішка знову засяє
Й не посміє ніколи згасати.
 
Щоб від радості завжди світилась,
Кожну мить щоб раділа в житті,
Щоб цвіла,мов прекрасна троянда,
Що вмивається  в чистій росі.

А надалі внучат хай подарить,
Котрі йтимуть до тебе із добрим слівцем.
Хай Бог допоможе в  усьому,
Щоб щасливим ти став дідусем.

Щоб здалеку чув ти внучат своїх голос,
В відкриті обійми ,щоб їх ти збирав.
Добром хай наповниться хата,мов колос
Й мене щоби завжди ти ,теж пам’ятав.