втомила очi

Лана Почапская
втомила очі очі відвела
у спогади жбурнула камінюку
розтоптана була і дуже зла
и слів запас тримала не для друку

урвалося. пішло кінець кінцем
в широкий світ квітчастими степами
кохаюся з легеньким вітерцем
захоплююсь рабами-не рабами

але... але не тричі на добу
пильную ревно квіти що на спогад
потрібні і рабу і не рабу
а не потрібні ну хіба що Богу -

як не вінчай  тримає за рукав
як не розвінчуй утирає носа
як не благай не відміняє вправ
в блюзнірстві дуже солодкоголосим

а пильним відпочити не дає
ні зранку ні удень ні проти ночі
щоб не забути прізвище своє...

хіба що підвести до неба очі