Хто смiв казати, що гидке?!

Богдана Синюк
Хто смів казати, що гидке?!
Воно найкраще в світі!
У парку нашому живе
Й дарує радість дітям

До осені весь ніжний пух
Перо замінить біле
І гордий лебідь - відчайдух
Підніметься на крила

Із висоти він прокричить,
Що повернЕться скоро
Пірне в небесную блакить
І полетить до моря,

Що в снах ввижалося очам,
Чув, як шептали зорі...
Тепер побачить й скаже нам
Чи справді синє море


Фото Олесі