Э. Дикинсон. 967. Pain expands the Time

Ольга Денисова 2
967

Растягивает – время – боль –
За кругом круг –
Наращиваются в мозгу
Века минут –

Сжимает время боль –
Единый залп –
И сектор вечностей
Как не бывал –
28.06.2012

967

Pain — expands the Time —
Ages coil within
The minute Circumference
Of a single Brain —

Pain contracts — the Time —
Occupied with Shot
Gamuts of Eternities
Are as they were not —