Ос нь золотава листя золотить

Клавдия Дмитрив
Осінь золотава листя золотить,
Вітер в гості кличе  й дощик моросить.
І птахи летять вже в  теплії краї,
І пустіють,звісно,всі сади й гаї.

Килим з  листя стелить вже давно до ніг
І цей килим в  місті і в селі проліг.
Під ногами шелест цього килимка
І в гості завітає скоро вже зима.

Килим різнобарвний простелитись зміг…
Та його притрусить  зверху білий сніг.
Пропаде під снігом  гарний килимок
Й від дощів дано він повністю промок.

                02.10.2010