Ось й тепле лiтечко минуло

Клавдия Дмитрив
Ось й тепле літечко минуло,
Сестрицю-осінь в гості привело.
Воно про нас ще не забуло,
Та осені права всі віддало.

А осінь вправно володіє
І ні про що вона не забува,
Робить вона це добре вміє…
Хоч всяке і в природі теж бува.

Ця осінь, щедра чарівниця,
Дарує нам любов свою й тепло,
Усюди листя золотиться,
І тче красиве барвами рядно.

 05.10.2020 р.