Вже осiнь пензлик взяла в руки

Клавдия Дмитрив
Вже осінь пензлик взяла в руки
І фарби вміло розвела,
Мов одяга на все перуки,
По всіх деревах провела.

Та й про кущі теж не забула,
Багрянцю листю  додала,
А стрічки в золото вмокнула
Й берізкам в коси заплела.

В садах пройшлась, мов господиня
Й медочку в груші налила.
Та й у діброві для калини
Прекрасні фарби віднайшла.

Й горобину не залишила,
Про неї не змогла забуть:
Червоні ліхтарі вчепила.
Краси в уяві не збагнуть.

05.10.2010 р.