Опустiло поле

Клавдия Дмитрив
Дерева вже скидають свої шати
І поле опустіло на очах,
Ми зможемо усе це пригадати,
Красу тепер побачимо у снах.

Вже біля хати клумба опустіла,
Лиш айстри і жоржини майорять,
Природа вся, немов осиротіла,
Й в задумі всі дерева вже стоять.

Не чути співу жайворонка  в полі
В садочку соловейко вже затих.
А на землі вже листя є доволі,
Його притрусить дуже скоро сніг.

02.10.2010 р.