Вже не трiпоче листя на тополi

Клавдия Дмитрив
Вже не тріпоче листя на тополі
І голі кіски у берези розплелись,
Й пшениці вже нема на жоднім полі,
І жайворонки вранці в спів не завелись.

Лиш миші бігають в пустому полі
Й зимуючі птахи у пошуках зерна,
Та збіжжя все давно вже у коморі
Й голодною лишилась птаха не одна.

Одна лиш радість для краси-пташини –
Їдальні-годівнички в парках і садках.
Та ягоди червоної калини
Й кетяги горобини на тонких гілках.

08.10.2010 р.