ухмыляясь

Макин Тоша
позади тех кто шёл впереди
впереди тех кто спешил позади
не торопясь но и
не особо филоня
шёл я
ухмыляясь

=================================

позаду тих хто йшов попереду
попереду тих хто поспішав позаду
не кваплячись але й
не надто ледаще
йшов я
посміхаючись