Не вiр

Андрей Токар
Не  зрозумiе  мiсяць  сонця
закритi  очi  - ясний  зiр
тай  камiнь  що  летить  в  вiконце
не  зрозумiе  скло- повiр

Рiка  - тече  мiж  берегами
не  зрозумiе  гiр - повiр
Як  важко  лагiдно  спiвати
коли  в  душi  завие  звiр

Вино  поки  не  влито
не  зрозумiе  кровi  бiг
так  не  зрозумiе  переможець
кого  вiн  саме  перемiг.