У чому винен бiлий циферблат

Мария Мишанина
Годинник нагадає: з днем новим
У тебе зустріч скоро. Любить каву,
Під настрій лагідний прозорий дим
Від "Мальборо", чи просто від туману.

Ти роздратуєшся, і ляпас по щоці
Годиннику добряче. На підлозі
Образливо, та дзенькають м'ячі -
М'ячі -секунди на твоїй дорозі.

У чому винен білий циферблат?.
Твій день - твоя казкова мрія
Зустрінься з ним,неначе він - твій брат,
А лють нехай в минулому рясніє...

Гаряча кава дражнить відчуття,
Цілує вітер у вуста фіранку.
І вже усміхнено стрічаєш майбуття,
Бо любиш добрий свій звичайний ранок.