***

Анастасия Щербакова 3
ЛІТО
Сонечко яскраво сяє,
Літо у дорозі.
Ми чекали його довго,
А  воно вже на порозі. 
Літо – краща пора року
Всі його  чекають
Пам’ятати  літо  довго
Всі бажання мають.
Літо - гарна пора року
Кращої немає.
Тільки жаль  лише одного:
Швидко літо пролітає.
26.01.2009