Квiтка

Мартыненко Сергей
Ти мов та квіточка щаслива
І врода твоя мені мила
Квітучий сад твоїй душі
Любові аромат кружляє
Та й серце він моє, напевно зігріває
Натхнення тут в подіях, мріях я шукаю
Як пташка та у цім саду
Щасливий я літаю
Та й пісні - вірші тут я заспіваю
Квітуче серце і дух святий
Між нами він вітає
Любов та й злагоду дарує
Союз наш пильно стереже
Цей сад Едемський
Ці райські квіточки
Де соловейко співає пісні у ночі.
                19.10.2011р.