твоих снов

Макин Тоша
брусчатка тротуара
вибрирует
каждым шагом
солнце отражается в каждом
красном тельце
горячей
жаждущей жизни
крови
пение птиц
гул голосов
звуки улицы
выбираются из ушных раковин
собираются в стаи
и летят
к тёплым морям
твоих снов

===============================

бруківка тротуару
вібрує
кожним кроком
сонце відбивається в кожному
червоному тільці
гарячої
спраглої до життя
крові
співи птахів
гомін голосів
звуки вулиці
вибираються з вушних раковин
збираються в зграї
і летять
до теплих морів
твоїх снів