всего лишь

Макин Тоша
всего лишь
копии
слепки
предков

живём
репродуцируемся
смеёмся
печалимся
маемся
броунимся

раскачиваем
психофизическую
составляющую вселенной
усиливаем
энтропию

========================

лише
копії
зліпки
пращурів

живемо
репродукуємось
сміємося
засмучуємося
броунимося

розгойдуємо
психофізичну
складову всесвіту
підсилюємо
ентропію