Мiй коханий

Валентина Андрущенко Франчук
Коханий  мій  прийшов  додому,
 Стрічаю  поглядом  привітним,
 Хотіла  б  з  нього  зняти  втому,
 Що    навалила  днем  спекотним.

 Хотіла  б  зморшечки  розгладить,
 Біля  очей,на  скронях  сивих,
 І  смуток,  що  в  душі,  розрадить,
 Як в літню спеку, пригорщ зливи.

 Приліг  скраєчку    на  дивані,
  І  я  тихенько  біля  нього,
 Неначе  пливемо  в  нірвані,
 Удвох  до  берега  святого.

 Відпочиває  мій  коханий,
 А  я  тихенько  пишу  вірша,
 хай  смуток  у  душі  розтане,
 І  завтра  йому  буде  ліпше!

картинка  з  інтернету