И вот мы граем с пранц

Васыль Брыль-Кобзар
Губы ажно вж дрожЖахць
У ва ядкый заразк,
Шо набЛюкДахЕх з дах Ш. Ибо жэ гушКам ф Камь
С каминНымы й сырця Зь некых чухЖых, ну, Ш качк.
От в чом гамаш.

Так шо мы зарэ вам
Врижымо Ж ЕК-то, га, хвайНыньКых нынк мамашьк да за калицТВо Зь прам.

До-до-до-до! До й до Х!.. СымЕ в Сымэнк О!

Мы тут чево-та решили создать.
Доктора Вэбыра чы й Амараньт.
Да вот чогося а ны во ву лба а ны й наукы й ныйМАЙ Ш, ЕК всэ цэ робыця там.

Опшым-то, тожэ лыхая ваш маць
Да ны поможэ вш ны й нам
Зняць з додыкадыра кадраф с так с пЯць? Ах, ты дывысь но на Пашк!

Выйшлы на гулыцю Ш пара цыган.
Да й ий давай всих жамк-жамк.
От тоби й хата дрыйВляна ув Влянк Ш: Э! да Вы шо  гэто з малп!
Гэто жэ гусы МарЯнк!
Год шэ но ЕК як как квак
Тута во в лабора драй В.

Гот мы й одбылыся взь од ручок хвайн,
Шо заграбБакСтахЛы Ж Васьк
Прам-такы во ву шызарнь.

Ну, то догадьВайСИК,
Хто Ж гэта вас впик от, дывы, да в стиха Шь.