Колискова для донечки

Оксана Михальчук
Пригорне матуся
Дівчинку маленьку
До самого серденька
Пригорне тихенько
Гомін дня розтане
В звуках колискової
І прийдуть до дівчинки
В гості сни казкові
Жовтоокий місяць
Підморгне у небі
Помахають лапкою
Зоряні ведмеді

У безмежнім всесвіті
Буде гратись донечка
Десь поміж планетами
В схованки із сонечком
На пухких хмариноньках
З вітром погойдається
А тим часом темрява
На рання міняється
Вся земля вмивається
У росі прозорій
Щоби розпочати
День новий і знову
Пригорне матуся
Дівчинку маленьку
До самого серденька
Пригорне тихенько…