Кровинка

Игорь Голомозый Украина
Коля, ти – моя кровинка,
Синочок рідненький.
Тато тебе дуже любить –
Зайчику маленький.

Є у тебе тато й мама.
Є сестричка, баба й дід.
Є повітря, є водичка,
Є хатинка, є обід.

Є ставок у тебе й гори,
Яри, луки, та ліси,
Сонце, вітер, небо, зорі,
Щебет – пташок голоси.

Ти здоровий, мій синочку
В славу Господу ростеш.
Бог тебе ніде не лишить,
Якщо десь і упадеш.

Немовля ти – а я вірю
Що тебе Бог полюбив.
Щоб ти мав здоров’я й силу –
Ісус Кров Свою пролив.
*****