E. part 2

Женя Кондратенко
Ти з кимось джиґаєшся
А я пишу вірші
Сказав би «трахаєшся»
Але ж то ти

Ти з кимось поруч зараз
А я сьо тут один
Й бігти треба було б
До тебе, бо ти з ним

Чиїсь вуста цілуєш
А я просто п’ю чай
Дивлюся за вікно –
Небо плаче, це не рай

Дивлюся все не те
Й  десь з кимось ти
Отримуєш любов
А я? Я пишу вірші