Пролет в день

Вера Азарина
Пролетів день так непомітно
Назавжди його запам'ятаю
На серці літо ніжно квітне
Коли за ним тихо поглядаю
На душі сотні грає пісень
Але найкраща це весняна
Такий чудовий минув день
Велика коханому пошана
Залишись любий благаю
Не покидай мене одну
Зимою з радістью згадаю
Ту найщасливішу весну
Я відчуваю що тобі по душі
Ти любиш наше рідне село
Подобаєтся читати вірші
І так часто робиш добро...