Наша влада

Любовь Музыка
Кравчук і Кучма-піонери, з хатинками і при грошах,
Не відстають і мил'ьонери всі в помаранчевих гріхах.
Сьогодні влада- діє також,хапає все,що бачить зір,
А, в черзі інші "від народу"-вони із "можновладних гір".
Куди не плюнь- повсюди бідність, у них дірки у кешенЯХ,
Коли звітують- голидьбою, а за кордоном- в баришах!
І брешуть, брешуть без перерви,і хворь їх зовсім не бере.
Вони за гратами- всі хворі,а вийдуть- знову за своє!
Політика-сундук з грошима,куди не кинь-свої,свої.
А ми для них- раби і бидло. Їм треба наші голоси.
Глузують з нас, що продаємось,що нам копієчка ціна,
Що ми за них "в огонь і воду"-ведем до влади брехуна.
Надія тільки в нас одна- росплющить очі і почути:
Якою б влада не була, вона надіне на нас пути.
Вони давно вже там сидять,міняють тільки партій назви ,
У шію треба всіх їх гнать і не складати з ними "пазли".

                2012р.