Мне нравятся твои веснушки

Князев Дмитрий
Мені подобаються твої веснянки
Вони наче сонця маленькі діти
Даруєш теплі і ясні світанки
Ти моє щастя,мого серця квіти

Блакитне небо і безкрає море
В твоїх очах тонути я не смію
Ти ангел мій,люблю тебе як вмію
Лише про тебе думаю і мрію.
             26.06.12
Посвящается моей музе Екатерине Чернявской:)