Выдохны повитря и мо-в-чы!!!

Сохам Арам
26-06-2012 14:41
видохни повітря и МО-В-ЧИ!!!

що молитВА кинутТА скрізь пРОСтір!?
як воНА до НЬОГО в часі ЙДЕ!?
та й для чоГОо ті проХАння доЛІ,
все що МАємо с собою ми неСЕм.

за словами що ЛУНАють в сеРДці,
МАЙже ми не ЧУємо ЙОГО пРиЗив.
ВІН ГУ-КАє скріз пРОС-ТОРИ, вІРИ,
поВІРнітЬся ви до МЕНЕ,діти мИЛІ!!!

як поЧУ-ТИ це ЙОГО проХАННЯ,
як приНЯ-ТИ цей ЙОГО приЗИВ.
в тиші, в повноті спРИ-ЙА-Т-ТЯ,
видохни повітря и МО-В-ЧИ!!!