гра

Чай Из Ромашек
ми грали в гру під назвою "стосунки"
і, мабуть, в результаті нічия.
давай тепер забудем про рахунок
і почнемо все заново, з нуля?
я буду знов кохати тебе щиро,
в обіймах грітись, посмішку ловить,
в очах твоїх тонути і без міри
себе всю віддавать. лише на мить
ти уяви, що знову ми щасливі,
що залишилася позаду вся біда.
ну уяви хоч на секунду, на хвилину,
що в світі лише тільки ти і я.
ну що? чудово? правда ми найкращі?
як шкода, що цього не повернуть.
ми грали в гру під назвою "кохання"
тепер залишилось змиритись і забуть.