Про любов

Лена Фортерина
Солодка мрія і гіркі плоди,
Безсонні ночі і розчарування,
Розбитий посуд й серце на шматки-
Як з'ясувалось, це і є кохання...

Воно живе, неначе тяжкий гріх,
Кохання- дійсно бісова спокуса,
Його дорога- поміж двох вогнів
Натягнута слабка тонка мотузка.

Любов, можливо,цвинтар для сердець,
Чи серце, навпаки, труна любові.
Кохання справжнє може бути десь,
А тут - лише вмирає, знову й знову...