Иск ов?

Нелли Григорян
Ду мехавор чес? Анмех эс? Иск ов?
Ко анимаст хостумнерн ындунеци,
Дажан, сртачак цаверов лцвеци,
Сиртс аръян лчерум лохацреци
У бандарквеци сарсап мткеров.
Ду мехавор чес, ихарке. Иск ов?