Вакыт

Разина Кинзябулатова
Армый-талмый кон санаган
Сэгатькэ караганда,
Тынгы тапмас бу йорэк,
Уткэнне ешрак сагына.
Вакыт-шифа,вакыт-дэва,дилэ,
Шулай микэн?Э кем белэ...
Уткэннэрдэ алган яралар ич
Эле хаман эрнеп уртэлэ.
Уткэн белэн бугенгенен арасында
Вакыт-купер ята сузылып,
Кайчак сагынып,кайчак эрнеп
Мин купердэ йорим адашып...