Чарiвна, лелека, кохана...

Геннадий Сивак
Еммі.


Чарівна, лелека, кохана,
Ти завжди для мене жадана,
Ось зірка далека моргає,
Та скрипка ласкаво нам грає.
Тебе, моя люба благаю:
Глянь, небо веселкою сяє.
Міркую, ти наче дитина,
Дарунок для долі – дружина.
Мандрує чарівна стежина,
Та ось  серед лісу калина.
Ти ніжна, струнка, мов берізка,
До серця мойого, так близько.
Я голос твій чую здалека,
Чарівна, кохана, лелека…
Сьогодні, ти наче  дівчина,
А я біля тебе – хлопчина.
І тішусь, що завжди з тобою,
Та поруч весною, зимою…
Мені смак життя дарувала,
А  це, я скажу, що немало.
Так завжди для мене жадана,
Чарівна, лелека, кохана…

Автор  Геннадій  Сівак.
18 жовтня  2002 року.