22. 06. 2012

Лариса Лорнет
Стрілою, запустив найдовшу днину рік.
Вістрям угору день-дзелень, летить лелекою.
Дитячим сміхом сонце доторка повік.
Троянди вітер забавля дощем та спекою...
Що може звеселити барвами як ця,
Весела і висока кольорів співдружність?!
Відкрита всім вітрам і ти затям,- серця,
Теплом розтоплять лід і будь-яку байдужість…