Кирэкме ул мэхэббэт очен корэш?

Разина Кинзябулатова
               
Мэхэббэтен  очен  корэшулэр кирэк дилэр,
Хактыр бу суз -икэу янганда,
Э нишлэргэ берэу янып,
Икенчедэн хэбэр юкларда?
«Мэхэббэтем очен корэшэм» дип,
Момкин тугел ара бозарга,
«Мине ярат,бары мине!» диеп,
Ят кулларга богау салырга.
Сою очен корэш кагыйдэсенен
Искэртмэсе шушы буладыр:
Корэшергэ инде чыгу тугел,
Сабыр кылып, яну каладыр.
                08.2003